Jevotech monteur
Jevotech monteur

Lekker vet is niet vies

Met een centraal automatisch smeersysteem van Lincoln vergroot je de beschikbaarheid van jouw machines. Een individuele machine of een complete installatie krijgt hiermee de juiste hoeveelheid vet op alle noodzakelijke punten. Het beperkt wrijving en slijtage tot een minimum en verlengt het de levensduur van lagers en andere bewegende delen. Wil jij ook langer vertrouwen op de inzet van jouw materieel? Onze experts helpen je graag.

De voordelen van Lincoln automatische vetsmering

Toepassingen van centrale smeersystemen

Headerphoto

Toe aan verfrissing in jouw voertuig?

Lincoln automatisch smeersysteem op maat

Elke machine en elke toepassing vraagt om een andere manier van smeren. Daarom bieden wij vetsmering op maat met een Lincoln automatisch smeersysteem dat past bij jouw materieel en omstandigheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Lincoln Single Line automatisch smeersysteem

Bij een Lincoln Single Line smeersysteem levert een centrale pompunit via één enkele toevoerleiding automatisch smeermiddel aan de doseerunit(s). Elke uitlaat van de doseerunit bedient slechts één smeerpunt en kan worden aangepast om precies de benodigde hoeveelheid vet te leveren.

Lincoln Dual Line centrale vetsmering

Lincoln Dual Line vetsmeersystemen zijn geschikt voor grote systemen met verspreide smeerpunten die verschillende hoeveelheden vet vereisen. Deze flexibele systemen zijn kunnen eenvoudig worden uitgebreid of verkleind door het bijplaatsen of verwijderen van meetapparatuur.

Lincoln Quicklub vetsmeersysteem

Het Lincoln Quicklub automatisch smeersysteem is de meest toegepaste centrale smeersysteem en bedoeld voor kleine tot middelgrote machines met verspreide smeerpunten die verschillende hoeveelheden vet vereisen.

Automatisch smeersysteem helpt besparen

Wil jij ook besparen? Dan is een centraal automatisch smeersysteem de oplossing. Hiermee behoud je de betrouwbaarheid van jouw machines op een bijzonder efficiënte manier, terwijl je de investering makkelijk terugverdient. Je bespaart namelijk op arbeidskosten en uitval van machines, terwijl de levensduur verlengd wordt. Laat je door één van onze experts uitvoerig informeren over Lincoln centrale smeersystemen.

Installatie en service van automatische smeersystemen

Je kunt bij ons terecht voor zowel de installatie van een nieuw centraal vetsmeersysteem als voor controle, onderhoud en reparatie. Onze monteurs helpen je snel en vakkundig vanuit onze werkplaats of bij jou op locatie. Zo bespaar je kostbare tijd en draaien jouw machines nog lang soepel door.