Voor zuivere lucht in jouw cabine

Een filteroverdruksysteem in de cabine van bouwmachine, tractor of vrachtwagen beschermt jouw machinist tegen blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Met de door ons geïnstalleerde  overdruksystemen van BMAir ademen machinisten en operators maximaal gezuiverde cabinelucht in, en voldoe je aan de wetgeving van nu en morgen.

Een filteroverdruk­systeem voor elke toepassing

Als officiële dealer van BMAir bieden wij filteroverdruksystemen met uiteenlopende capaciteiten en voor diverse werkzaamheden. Of je nou in de bodemsanering, afvalverwerking, compostering of sloop werkt, ook jij kunt snel beschikken over een vakkundig geïnstalleerd overdruksysteem voor willekeurig welk merk of type bouwmachine, tractor of vrachtwagen. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Het juiste filter voor jouw overdruk­systeem

Welke filtercombinatie er in jouw filteroverdruksysteem gebruikt moet worden is afhankelijk van de werkzaamheden en de schadelijke stoffen ter plaatse. Maar daarover kunnen onze experts je uitgebreid adviseren. Mogelijke toxische stoffen waarvoor een filter gekozen kan worden zijn bijvoorbeeld:

Headerphoto

Toe aan verfrissing in jouw voertuig?

Jaarlijkse keuring van filteroverdruk­systemen

Een filteroverdruksysteem op materieel moet jaarlijks gekeurd worden en voldoen aan de machinerichtlijnen en optioneel aan de NEN 4444. Als experts op het gebied van filteroverdruksystemen kun je die jaarlijkse keuring ook aan ons overlaten. Tijdens de keuring stellen wij o.a. vast of er voldoende overdruk in de cabine is, of de juiste filters toegepast zijn, en of er een geschikt meetinstrument met uitlezing in de cabine aanwezig is. Neem contact met ons op voor de keuring van jouw filteroverdruksysteem bij jou op locatie.

Service en reparatie van filteroverdruk­systemen

Wordt het overdruksysteem in jouw machine afgekeurd, of is er iets defect? Dan kunnen wij deze in de meeste gevallen direct en ter plaatse repareren en herkeuren. Zo bespaar je kostbare tijd en werkt jouw machinist weer razendsnel in een veilige cabine.

Wil jij jouw machinist voortaan ook veilig laten werken in een verontreinigde omgeving? Laat dan een filteroverdruksysteem installeren, onderhouden en keuren door de deskundige monteurs van Jevotech.