Altijd lekker warm in jouw voertuig of vaartuig

Met een Webasto standkachel is het altijd aangenaam warm in jouw voer- of vaartuig. Wil je nooit meer krabben of last hebben van de kou in je auto, camper, caravan, bestelwagen, truck, bus of boot? Of rij je graag in een voorverwarmd voertuig weg? Laat je dan deskundig informeren over welke Webasto standkachel het best bij jouw voer- of vaartuig past. Onze experts helpen je graag.

Een Webasto standkachel voor elk voer- of vaartuig

Met ons assortiment standkachels van Webasto bieden wij je oplossingen voor elk voer- of vaartuig. Op basis van verwarmde lucht voor auto’s, bestelwagens en recreatievoertuigen tot brandstof besparende systemen op basis van verwarmd water voor trucks en boten. Zo geniet je van aangename warmte en helder zicht, voor meer comfort en veiligheid.

Nooit meer krabben met Webasto parkeerverwarming

Met een Webasto parkeerverwarming is ruiten krabben verleden tijd. Je bedient de parkeerverwarming eenvoudig via je mobiele telefoon, afstandsbediening of comforttimer. Zo bespaar je met jouw Webasto standkachel kostbare tijd, heb je direct helder zicht en geniet je van een heerlijk voorverwarmd interieur.

Warmte in voertuig

Toe aan warmte in jouw voertuig?

Slimme ventilatie in de zomer

Een Webasto standkachel vervult niet alleen de rol van verwarming tijdens de wintermaanden. Tijdens warme zomerdagen blaast de standkachel buitenlucht in jouw geparkeerde voertuig. Hierdoor loopt de temperatuur in het interieur niet te hoog op en hoeft de airco geen overuren te draaien bij vertrek.

Comfort en autonomie voor camper en caravan

Weer of geen weer, en waar ook ter wereld. Met een Webasto standkachel voor je camper, caravan of boot profiteer je van een aangename binnentemperatuur tegen een laag verbruik. Met een keuze uit diesel, benzine of een hybride vorm gecombineerd met gas kies je de oplossing die het best bij je past. Laat je hiervoor uitgebreid informeren door één van onze experts.

Service en reparatie van jouw Webasto standkachel

Als erkende dealer van Webasto standkachels kun je ook voor reparatie en service bij ons terecht. Onze monteurs helpen je snel en vakkundig op jouw locatie. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je weer snel genieten van aangename warmte en helder zicht.