Airco in wagen
Airco in wagen

Hou je hoofd koel in je voertuig

Airconditioning in jouw bedrijfswagen, off-highway materieel, camper of caravan is geen overbodige luxe. Als echte airco-specialisten repareren wij airco’s van alle merken en voertuigen. Daarnaast installeren wij Webasto aircosystemen voor dakmontage op campers en caravans.

Airconditioning bij alle weersomstandigheden

Met een goed werkende airco zit je in de zomermaanden heerlijk koel en veilig. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bestuurders in een koel voertuig zich beter kunnen concentreren en een sneller reactievermogen hebben. Maar wist je dat een airconditioning ook het vocht uit de cabine verdrijft? Zo voorkom je dus beslagen ramen bij koudere weersomstandigheden. Een airco in jouw voertuig zorgt dus voor meer comfort én veiligheid onder alle weersomstandigheden.

Heb je nog geen airco in jouw cabine? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud en reparatie

Door de expertise en ervaring van onze monteurs durven wij onszelf echte airco-specialisten te noemen. Niet voor niets maken autobedrijven, transportbedrijven en landbouwmechanisatiebedrijven in de regio graag gebruik van onze kennis en kunde. Functioneert de airco in jouw bedrijfswagen, bus, tractor of graafmachine niet meer goed? Wij repareren of vervangen airco’s van alle merken en voor allerlei soorten voertuigen. Razendsnel, vakkundig en zelfs op locatie. Zo bespaar je kostbare tijd en zit je weer vliegensvlug in een aangename cabine.

Headerphoto

Toe aan verfrissing in jouw voertuig?

Airconditioning voor camper en caravan

Als officiële dealer van Webasto installeren, onderhouden en repareren wij ook aircosystemen voor dakmontage op jouw camper of caravan. Deze systemen werken op 230V walstroom en kunnen zowel koelen als verwarmen. Weer of geen weer? Deze aircosystemen bieden je bijzonder veel comfort. Laat je hiervoor uitgebreid informeren door één van onze experts.

3 handige tips voor het gebruik van de airco