Koel de zomer door
Koel de zomer door

Voor een optimaal klimaat in uw camper of caravan

De Cool Top Trail airco‘s zijn ontworpen voor gebruik op campers en caravans met een lengte tot 10 meter. Dankzij de ruim bemeten warmtewisselaars koppelen ze krachtige prestaties aan een zeer efficiënte werking. De betrouwbaarheid en koelprestaties zijn reeds bewezen in zeer warme Australische zomers, waar de buitentemperaturen gemakkelijk 50 °C bereiken. De systemen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp, die ook bij lage buitentemperaturen (tot wel -5 °C) uitstekende prestaties biedt.

Krachtige prestaties

Krachtige prestaties en een laag geluidsniveau maken het mogelijk om binnen een aangenaam klimaat te realiseren, zonder dat u daarbij uw buren op de camping overlast bezorgt. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten bent u verzekert van een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruik van UV gestabiliseerd polypropyleen, is de behuizing robuust en sterk tegelijk. Dankzij de standaard meegeleverde afstandsbediening kunnen alle functies van het systeem gemakkelijk bediend worden vanuit het bed, de eethoek of de luie stoel. Naast de standaard koel- en verwarmingsfuncties, beschikt de Cool Top Trail over handige extra functies zoals ontvochtiging, timer en slaapfunctie.

Producteigenschappen

  • ­ Krachtige units met een hoog koel- en verwarmingsvermogen
  • ­ Robuust, lichtgewicht en laag geluidsniveau
  • ­ Breed bereik van -5 tot 50 °C
  • ­ Laag profiel en compact ontwerp
  • ­ Eenvoudig te installeren

Download hier: PDF-datasheet

Interesse? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees ook:

Nieuw Dealerschap

Wij willen graag een verandering met u delen die van invloed is op onze service en producten die wij leveren….

5 tips voor het Inbouwen van een Airco in Camper of Caravan

De handige gids voor airconditioning in uw camper of caravan. Of u nu door de zonovergoten kusten van Spanje trekt…