Wij willen graag een verandering met u delen die van invloed is op onze service en producten die wij leveren.

Aan het begin van het jaar zijn wij, als dealer van BMAir, door hen geconfronteerd met een eenzijdige opzegging. Hoewel we altijd onze uiterste beste hebben gedaan om de juiste service te bieden en konden bogen op een goede samenwerking met deze leverancier, kwam dit als een vervelende verrassing.

De opzegging was het gevolg van een overname en een directie die een andere strategie is gaan volgen. Een strategie die volgens ons niet aansluit bij de wensen van onze klanten en de markt van overdrukfiltersystemen.

Het goede nieuws is dat wij die service die u van ons gewend bent kunnen blijven leveren. Samen met onze nieuwe leverancier Fillflex hebben we ons verenigd en verzorgen wij samen de service die u van ons gewend bent. Naast de verkoop van overdruksystemen, filterleveringen en – wisselingen, de montage, de service en keuringen, kunt u uiteraard ook voor storingen bij ons terecht.

Voor de voor u reeds bekende systemen kunnen we de filters blijven leveren en de service bieden. Voor nieuwe overdruksystemen gebruiken we voortaan de systemen van ACfilter.

ACfilter is geen onbekende in de wereld van overdruksystemen. De laatste jaren hebben zij zich vooral gericht op het buitenland. Daar hebben ze inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd. ACfilter produceert de systemen in Nederland. Naast de productie ontwikkelen ze de systemen verder door zodat deze aansluiten bij de wensen van de klant. Wij zien in ACfilter de juiste partner waarmee we voor nu en de lange termijn aan uw behoeften als klant kunnen voldoen.

De laatste maanden hebben wij dit proces goed voorbereid om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder dat u er problemen van ondervindt en u kunt blijven rekenen op onze service! We hebben er voor gekozen het nu bekend te maken, zodat u op de hoogte bent van de veranderingen.

Wij hopen op uw voortdurende vertrouwen en kijken er naar uit u van dienst te blijven zijn. Wanneer u vragen heeft staan wij klaar om u te helpen.

Benieuwd wat Jevotech voor jou kan betekenen?

Lees ook:

Het Ontstaan van de Voertuig Airco

  Het eerste airconditioningsysteem voor auto’s, geïntroduceerd door Packard in 1939, werd ontwikkeld door de Bishop and Babcock Manufacturing Company…

5 tips voor het Inbouwen van een Airco in Camper of Caravan

De handige gids voor airconditioning in uw camper of caravan. Of u nu door de zonovergoten kusten van Spanje trekt…