Airconditioning

Een goede airconditioning is niet meer weg te denken in de hedendaagse voertuigen. Een goed werkende airco biedt ultiem comfort zodat u in de warme zomermaanden altijd heerlijk koel zit. In het najaar, de winter en in het voorjaar voorkomt een goed werkende airco beslagen ramen. Hiernaast is uit onderzoek gebleken dat een “koele” automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Het gevolg hiervan is dat de airco zorgt voor een veiligere reis. Voor cabines die nog niet van een goede airco zijn voorzien kunnen wij een passend systeem aanbieden.

3 handige tips voor het gebruik van de airco

  1. De eerste tip is om de airco heel het jaar door te gebruiken. Door je airco ook in de winter af en toe aan te zetten houd je het systeem in goede orde. Hierdoor heb je minder onderhoud nodig en voorkom je lekkages.
  2. De tweede tip is om de airco 5 minuten voordat je op bestemming bent aangekomen uit te zetten. Dit is om nare luchtjes te voorkomen.
  3. De laatste tip is om in de zomer eerst alle ramen open te zetten zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Hierdoor is de auto sneller koel en hoeft de airco minder hard te werken. Dit voorkomt slijtage aan de airco en bespaart daarom kosten.

Service

Wij snappen dat elke dag zonder een goedwerkende airco er een teveel is. Wij hebben nauwe contacten met erkende leveranciers en doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen om uw airconditioning te repareren c.q. vernieuwen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in onder andere de auto, transport en landbouwsector. U kunt tevens bij ons terecht voor enkel de levering van onderdelen. Airco’s doen we ook op locatie.